Scroll

Porchetta med braiseret pak choi

Porchetta med braiseret pak choi

Nyd kombinationen af sprøde svær og den italiensk inspirerede smag af skønne krydderier. Porchetta er en udbenet flæskesteg, der fortjener det bedste lokale grønt.

Til 4 personer

Svineslaget ridses dybt på begge led og gnides godt med salt, inden det fyldes med urter, hvidløg, revet ost, revet citron.

Læg stegen på en rist

Sættes i ovnen i fem-seks timer ved 125 grader og sidste ½-en time ved 200+ grader til sværen er sprød.

Minimum kernetemperatur er 75 grader.

Husk at tilsætte lidt vand løbende, så er der en skøn sky, når stegen er færdig.

Læg de små kartofler ved stegen den sidste ½ time.

Braiseret pak choi

Pak choi, spidskål eller lignende flækkes på langs og brunes på skærefladen. Efterfølgende tilsættes lidt stegesky og salt, inden det får lov at braisere i to-tre minutter.

Tilsæt lidt koldt smør og anret med steg og kartofler.