Scroll

Horn-dogs med sylt

Horn-dogs m. sylt

Hornfisken er en sikker forårsbebuder, der blandt andet på grund af sine grønne ben har et lidt blakket ry. Den smager dog fortrinligt og kan for eksempel bruges til hotdogs.

Til 2 personer

Hornfiskefileten tjekkes for ben og soigneres, så den ser pæn ud.

Halver fisken på midten (den korte led) og giv fisken et drys salt og peber.

Herefter vendes de to lige store fileter grundigt i rugmel og rystes fri for overskydende mel.

Varm olien op til 170-180 grader i en gryde. Når olien er varm, friteres hornfisken til den er gylden.

Tag fisken op af gryden og lad den dryppe af.

Syltede rødløg

Løg pilles og halveres. Herfra skæres de i halvcirkler og lægges i et desinficeret sylteglas.

Eddike (4 dl.), vand (1 dl.), sukker (1 dl.) og peberkorn koges op til sukkeret er opløst og hældes ud over løgene i glasset.

Rødløgene er klar efter en time, men bedst dagen efter.

Syltede sennepskorn

Tilsæt alle ingredienser til en gryde og kog op.

Herefter lader du det hele simre i 10 minutter.

Hæld det hele i et glas eller anden beholder og opbevar den på køl.

 

Anret dine hotdogs med mayo (for eksempel ramsløgmayo) samt de syltede sennepskorn og rødløg .

Velbekomme og Smag Lokalt