Scroll

Hvide Asparges med sauce mousseline

Hvide Asparges med sauce mousseline

Når de sprøde asparges pibler frem, ved vi, at foråret er kommet. Sammen med friskpillede fjordrejer og sauce mousseline er asparges smagen af dansk forår.

Til 4 personer

Kog rejerne i rigeligt spilkogende saltet vand i max to minutter. Lad derefter rejerne køle lidt af inden de pilles (Vær i god tid, det er en langsommelig opgave).

De hvide asparges skrælles og koges i et-tre minutter afhængigt af tykkelse – ikke for længe, da de skal være sprøde.

Mikrogrønt eller frisksamlede urter skylles.

Sauce mousseline

Smørret smeltes ved svag varme, så vallen skilles fra og falder til bunds. Herefter samles saucen – følg vejledningen i videoen

Herefter tilsættes flødeskum

 

Til sidst anrettes retten – lad det hele “vokse” ud af tallerkenen, når du anretter.

Velbekomme og Smag Lokalt

HVIDE ASPARGES MED FRISKPILLEDE REJER OG SAUCE MOUSSELINE